Op verschillende manieren je marifooncertificaat halen

Wij, van Vaarschool Albatros, zijn door de jaren heen constant bezig met het bedenken en toepassen van nieuwe cursusmethodes. Mede daardoor kun je nu op verschillende manieren je marifooncertificaat halen. Online, in de avonduren of met spoed. Wat je wilt, wanneer je wilt! Online cursus
Neem bijvoorbeeld de online cursus. Ideaal voor jou, als je het druk hebt of wanneer je juist periodiek veel tijd hebt. Jij hebt niets te zoeken in het cursuslokaal, toch? Nee, je gedijt beter achter je pc. Je leert wanneer je wilt, oefent wanneer je wilt en haalt je marifoniecertificaat wanneer je wilt. Snap je even iets niet of heb je een andere vraag? Mail of bel naar Vaarschool Albatros en binnen no time heb je antwoord! Het examen leg je uiteraard af bij Vaarschool Albatros op een van de locaties in Hoorn, Amsterdam, Utrecht, Dordrecht of Nijmegen.

Videocursus
Je zit het liefst in het cursuslokaal, zodat je een stok achter de deur hebt? Dan is de videocursus iets voor jou. Binnen acht dagen kun je je marifoniecertificaat op zak hebben. We beginnen met een avondje in de schoolbanken. Maar dan gewoon thuis. Je ontvangt van ons de wachtwoorden om de videocursus te volgen. Tijdens deze week ga je oefenen, uiteraard kan je de cursus ook over meerdere weken uitsmeren. Zit je met prangende of minder prangende vragen? Pak de telefoon of tik een mail en het team van Vaarschool Albatros zorgt ervoor dat je snel een antwoord hebt! Dat moet toch lukken, denk je niet?
Wij hebben voor u een interesante korting. Plan tegelijk een examen bij ons inclusief de videocursus.

Spoedcursus
Jij bent een snelle leerling en vindt een cursuslokaal geen probleem, maar zit er liever niet te vaak of te lang. Dan ben jij de ultieme persoon voor de dagcursus van Vaarschool Albatros. Ongeveer twee of drie weken voor aanvang van het examen krijg je de wachtwoorden van onze online cursus. Je kunt je nu op je eigen tempo, zij het met lichte dwang, voorbereiden op het examen. Zit je onverhoopt toch met een vraagje of is er iets niet helder? Geen probleem, want de specialisten van Vaarschool Albatros staan voor je klaar op via telefoon of mail je vragen te beantwoorden! Ten slotte zorg je natuurlijk dat je bij de cursusdag bent. Deze start om 09.30 uur en om 12.30 uur staat er een heerlijke lunch op je te wachten. Even ontspannen, zodat je om 13.30 uur helemaal klaar bent voor het examen. Succes!

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alleen de online cursus te volgen en op een later tijdstip het examen af te leggen.
In dit geval doe je het examen bij de Vamex.

cursusrooster Ga naar: cursusrooster
cursusrooster Ga naar: tarieven
inschrijven_cursus Ga naar: aanmelden dagcursus inclusief examen
inschrijven_onlinecursus Ga naar: aanmelden online/video cursus
examenvragen marifonie Ga naar: bestellen examenvragen marifonie
 

Handige artikelen / tips

Marifoon examen Gratis marifoonexamens maken
Marifoon examen SRC of Marcom-B Feiten en Fabels


Top